За нас


SunShineToursTraining – първият лицензиран учебен център на IATA (Международна асоциация за въздушен транспорт) и UFTAA (Световна федерация на националните асоциации на туристическите агенти) за България, с представителства в София и Варна.

20 години опит в провеждане на обучението и близо 50-годишен опит в сферата на туризма

Над 1 300 курсисти, завършили курса на обучение IATA/UFTAA , успешно положили изпит и намерили професионална реализация не само у нас, но и по света

Провеждане на няколко курса през годината в София и един във Варна през месец ноември.

Университетски преподаватели с многогодишен опит и лично отношение към всеки от Вас.

От 2000 г. досега предлагаме най-високо качество на обучение по международната програма IATA /UFTAA. Курсът e изготвен от 48 специалисти от цял свят, едни от най-доказаните теоретици и практици в тази област. Той съчетава най-доброто от теорията и световната практика. Освен валидна в цял свят диплома, важно за курсистите е, че получават познания за турагентската професия, което дава възможност за израстване в йерархията.

Директорите на SunShineTours Training Благовест Лефтеров и Боян Манев участват в Комисията на IATA/UFTAA и са единствените представители за България, включили се в екипа, разработил тази международна програма за обучение в областта на туризма и пътуванията.